neděle 1. ledna 2012

Vítejte na stránkách Zahradníka na cestách! Tento blog je možná pro někoho nový, naopak pro někoho trochu povědomý. Pravda stojí někde uprostřed. Na této adrese se Zahradník na cestách objevuje poprvé, je to ale jenom důsledek stěhování z jiného místa na webu. Jinými slovy to znamená, že na toto místo budu stěhovat staré, již publikované příspěvky, ale budu je také prokládat novými, které ještě nemůžete znát. V důsledku těchto změn vás ještě prosím o kousek trpělivosti a tolerance. Je pravděpodobné, že v designu stránek bude ještě docházet k různým úpravám, ale i to se snad časem ustálí.


V každém případě vás zde srdečně vítám a věřím, že vše, co tu  najdete, může být pro vás alespoň trochu zajímavé. S úctou - Zahradník na cestách

5 komentářů:

  1. Pavle, přeju hodně štěstí a úspěchů na nové adrese. Uvidíte, že si vás najde ihned spoustu příznivců a ze srdce přeji, aby většina z nich přišla se zájmem a dobrými úmysly. Proti kopírákům bych se možná pojistila aalespoň drobnou větičkou hodně na očích.

    Já si moc ráda přečtu jak ty staré články (s dobrým čtením to tak dělávám), tak se těším i na nové. Zahlédla jsem nahoře Schönbrunský skleník, tak rychle k němu, ještě než půjdu do práce, musím si ho přečíst. Hezký den!

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Vlaďko, děkuji Vám za milá a povzbudivá slova. Věřím, že se tady budeme dále potkávat, jako "za starých časů". Také děkuji za dobrý tip a moc vás zdravím.

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky, krásné povídání. Děkuji za krásný blog.

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluju :-) Přestěhovala jsem se z blogspotu nazpátek vlastně jen kvůli čtenářům, co jsou na blogu.cz - měli trochu problémy s vkládáním komentářů, ale to už se asi stejně spravilo. Jinak blogspot je podle mě mnohem lepší - bez reklam, bez dost zarážejících pravidlech, nehrozí cenzura ani nic podobného, je to tu mezinárodnější... :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji Amelie za návštěvu, přeji hezký večer.
    Šári, i Tobě moc děkuji, ano mezinárodnější je to o dost. Důležité je, aby se lidé našli, když o to stojí. Ještě jednou díky a přeji hezký den...

    OdpovědětVymazat