sobota 23. února 2013

Dvě a půl minutky s paní Bohdalovou

Sledujte také náš druhý zahradnický blog www.pavelchlouba.blogspot.com

Když mi před pár týdny zazvonil telefon a na druhé straně se ozvalo: "Dobrý den, tady Česká televize...", zůstal jsem na chvíli velmi překvapený. Příjemný hlas na druhé straně našeho telefonního hovoru mě pozval na krátké zahradnické povídání do sobotního pořadu HOBBY NAŠÍ DOBY, který moderuje paní Jiřina Bohdalová.

Toto pozvání jsem přijal, abychom si mohli na chvíli popovídat o zahradnické výstavě Floriade, která se konala minulý rok v nizozemském městě Venlo. O této výstavě jste si mohli něco přečíst i na tomto blogu, ale jestli si světovou zahradnickou výstavu Floriade ještě jednou chcete připomenout, můžete si zde:
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10314241266-hobby-nasi-doby/213562223000004/video/
pustit moje zhruba dvě a půl minutky trvající povídání s paní Bohdalovou.

5 komentářů:

  1. Gratuluji! Další mety jsou Český lev a Oscar. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohdane, pobavils mě :), ale letos už to asi nestíhám :).

      Vymazat
  2. Veď to nebolo prvý raz, čo si bol v telke. Ja som ťa už tiež raz videla, aj som ti to tuším na niektorom blogu písala. Ten predošlý komentár pobavil aj mňa :-) Tiež som si raz pokecala s jednou českou herečkou, bolo to síce dlhšie ako dve a pol minútky, no nebrala to žiadna televízia :-( Bola to Květa F., s ktorou sme boli pred pár rokmi v tom istom čase a na tom istom mieste na dovolenke.

    OdpovědětVymazat
  3. Pavle, ty jsi hotová televizní a vlastně i rozhlasová hvězda! Blahopřeji!!!
    Povídání s paní Bohdalovou mi nejde spustit, ale musel to být prima zážitek.
    Neměl jsi trému? Já bych se tak klepala, že bych ze sebe nevypravila ani slovo. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, srdečně zdravím. Hvězda teda určitě nejsem, ale na natáčení vzpomínám rád. Snažil jsem se nevnímat kamery ani jinou techniku a soustředit se jenom na povídání. Takže tréma se mi naštěstí vyhla, ale máš pravdu, zážitek to byl.

      Vymazat